Piši mi

Odricanje od odgovornosti

Ulaskom na sajt svetlanamiljanovic.com (“Sajt” u nastavku teksta) i pregledom sveg sadržaja do kojeg možete doći na njemu ili putem njega (email bilteni, email kursevi, elektronske knjige, vebinari, online kursevi, društvene mreže) slažete se da u potpunosti prihvatate sve delove ovog akta – odricanja od odgovornosti. 

U slučaju da se ne slažete sa bilo kojim njegovim delom, molim Vas da ne koristite sajt.

Sadržaj sajta predstavljen je javnosti samo u edukativne i informativne svrhe

Preuzimate ličnu odgovornost
Prihvatate da dobrovoljno pristupate sajtu i da ste isključivo i lično odgovorni za svoje izbore, akcije i rezultate – sada i u budućnosti. Prihvatate potpunu odgovornost za posledice Vaše upotrebe ili neupotrebe informacija koje su dostupne na sajtu ili putem njega, i slažete se da koristite ličnu procenu i pažnju pre nego što primenite bilo koju ideju, sugestiju ili preporuku sa sajta ili putem njega za svoj posao, život, porodicu, za svoje zdravlje ili zdravlje Vama bliskih ili daljih prjatelja, poznanika ili članova porodice.

Nema garancija
Uloga autorke sajta je da Vam pruži podršku i pomoć u postizanju Vaših ciljeva, ali Vaš uspeh zavisi isključivo od Vaše motivacije i posvećenosti njihovom ostvarivanju. Autorka sajta ne može da predvidi niti garantuje da ćete postići određeni rezultat, a Vi prihvatate i shvatate da se rezultati razlikuju za svakog pojedinca, jer zavise od njegove jedinstvene posvećenosti, želje, akcije, istrajnosti, discipline i mnogih drugih faktora.

Preuzimanje rizika
Autorka sajta u svom tekstu često navodi i citira razne stručnjake iz oblasti funkcionalne medicine, naturopatije, Ajurvedske medicine, Kineske tradicionalne medicine, fitoterapije, aromaterapije, zapadne medicine i mnogih drugih oblasti, koje svojim udruženim delovanjem doprinose poboljšanju zdravlja čoveka na fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom nivou. Takođe, autorka navodi i kroz sve tekstove prožima i kao motivaciju koristi razne udžbenike, prakse, intervjue, i naučne radove, kao i mnoge rezultate koji su postignuti pristupom ljudskom zdravlju na celoviti način.

Autorka sajta napominje da su svi saveti na blogu isključivo informativnog karaktera i ne mogu se koristiti u svrhu lečenja. Kao i u svim situacijama, ponekad postoje nepoznati pojedinačni rizici i okolnosti koje mogu nastati korišćenjem sajta i koje mogu uticati na postignute rezultate. Shvatate i prihvatate da sve sugestije i preporuke sa sajta ili putem njega preduzimate na sopstveni rizik, bez ikakve odgovornosti autorke i ostalih kreatora sadržaja.

Partnerski ugovori – Affiliate program
Autorka sajta je slobodna da bez bilo kakvog ograničenja promoviše ili sarađuje sa drugim pojedincima ili firmama čiji su programi, proizvodi i usluge usklađeni sa njenim idejama poslovanja i vrednostima. U duhu transparentnosti, autorka sajta želi da budete svesni da mogu postojati slučajevi kada promoviše programe, proizvode ili usluge za druge partnere, i u zamenu može dobiti finansijsku kompenzaciju ili druge nagrade. Autorka sajta je visokoselektivna i promoviše samo partnere čije programe, proizvode i/ili usluge poštuje. Od Vas se još uvek zahteva da koristite sopstvenu procenu da biste utvrdili da li je takav program, proizvod ili usluga odgovarajuća za Vas. Preuzimate sve rizike i slažete se da autorka sajta ni na koji način ne odgovara za bilo koji program, proizvod ili uslugu koju može promovisati, prodavati ili deliti na sajtu ili putem njega.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.