Piši mi

zena-sedi-na-podu-okruzena-biljkama

Dobro došla!

Zovem se Svetlana i radujem se našem upoznavanju!

Ovo je mesto na kome ćeš saznati sve o mojim istraživanjima, kao i preporuke za detoks, upotrebu ulja i prirodnu celovitu negu kože.

Svoju priču sa tobom delim iz sunčane i strastvene Barselone. Studije biohemije završila sam u Srbiji, a na ovo putovanje me je povela želja za daljim usavršavanjem i novim izazovima.

Istražujući bezbroj biohemijskih procesa, spoznala sam koliko je naš organizam čista, kompleksna i izbalansirana struktura. Loše navike koje smo izgradili sedećim životnim stilom, unoseći hranu prepunu rafinisanih šećera, toksina, antibiotika, hormona, nagomilani stresom, zagadili smo svoj organizam i stvorili dugoročne zdravstvene probleme. Upravo naša koža je naše ogledalo, naš najjači štit, i jedan od glavnih kanala za uklanjanje tog otpadnog materijala i toksina.

Moja traganja o „besprekornoj koži“ su nametala razna pitanja za razmišljanje. Nisam bila zadovoljna odgovorima koji su mi se nudili! Poput onih da je genetika jedini krivac, ili skupa kozmetika jedino rešenje. To me je navelo da nastavim da tragam dublje i dalje. Danas znam da „besprekorna koža“ odražava odnos koji sam izgradila prema svom telu. Proces izgradnje zdravog odnosa nije uvek bio prijatan, jer za mene on predstavlja stanje ravnoteže tela (fizičkog i emotivnog), uma i duha. A biti u stanju ravnoteže je sinonim za zdravlje, i tome težim kroz svakodnevnu celovitu negu. Moja otvorenost ka promeni, kao prvi korak, desila se kada sam stvari bez izgovora uzela u svoje ruke. Upravo ta otvorenost danas jeste sila koja me vodi ka akciji, i kroz posvećenost dovodi do željenih rezultata.

Nega naše kože ogledalo je naših navika, i svega što smo uneli u svoj organizam, kako ishranom, tako i mislima. Ona je nepogrešivi pokazatelj kada gubimo balans i kada naše telo vapi za detoksom. Ukoliko je ne ignorišemo, biće nam najbolji saputnik na putu promena.

Sa velikim entuzijazmom istražujem i pišem kako bih ti pomogla da unaprediš svoje navike nege, vratiš se svom balansu, i zavoliš svoju kožu. Ako si to odlučila, tu sam da te usmerim i dam ti predloge kako da detoks bude deo i tvojih rutina. Ne mogu da uradim to umesto tebe, ali te mogu podržati na besplatnim konsutacijama, da ti sama uradiš nešto najbolje za sebe.

Tu sam da te pratim i podržim na tvom putu, volela bih da mi se javiš na e-mail i podeliš sa mnom svoje izazove, pitanja ili predloge.

Hvala ti na ukazanom poverenju, i uživaj u daljem čitanju i otkrivanju!

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.